Veranderingen
U wilt uw tuin veranderen. Of een gedeelte daarvan. Dan is de eerste vraag: hoe pak ik dat aan? En de tweede natuurlijk: wat gaat me dat kosten? Als uw budget ruim genoeg is om een tuinarchitect en daarna een hovenier in te schakelen, dan feliciteer ik u bij deze! Er zijn namelijk hele creatieve en goede vakmensen, die u alle werk uit handen kunnen nemen.
 
Wat wilt u?
Waarschijnlijk heeft u zelf best ideeën over wat u zou willen: vorm, kleuren enz. Maar vindt u het misschien moeilijk, om die ideeën vorm te geven. En die te vertalen naar een werkbaar plan. Als Tuincoach maak ik -in heel nauw overleg met u- een tuinontwerp. Uitgaande van úw wensen en ideeën, aangevuld met mijn creativiteit en kennis.
 
Het plan
Een compleet plan, dat kan ik leveren. Dus niet alleen een tekening (plattegrond), maar ook het beplantingsplan. Met een "boodschappen-lijstje" waarmee u nieuwe planten kunt gaan kopen. Met zowel de Latijnse als Nederlandse namen, voor het gemak.
 
Met een tijdsplan, wát wánneer kan gebeuren. Zodat u de tuin ook in "stappen" kunt veranderen. Bijvoorbeeld verdeeld over het vóór- en najaar. En, als u wilt, met een lijst met onderhoudsadvies. Zodat u er zeker van bent, dat u de tuin ook mooi kunt houden!
Verandering begint met: Inspiratie
Papaver

(slaapbol)
  Untitled Document